Volg ons op Facebook

Geek is een Engelse benaming voor iemand die gepassioneerd is door wetenschap en technologie. Oorspronkelijk had het een eerder pejoratieve betekenis gelijkaardig aan "Nerd", maar tegenwoordig wordt het als een geuzennaam gebruikt.... [bron: wiki]

Wij zien een Geek als een benaming voor iemand met passie voor een bepaald onderwerp of stroming en daarin wetenschap en technologie toe wil passen om het onderste uit de kan te halen of het leven iets makkelijker te maken.

Volgens ons schuilt er een Geek in iedereen!

Webshop Concept

Geekalot.nl verkoopt alleen produkten met een voldoende prijs/kwaliteit/fairness verhouding
Prijs kwaliteit verhouding bestaat voor uit:

- een aantrekkelijke prijs
- voldoende kwaliteit (het produkt moet doen waar het voor bedoeld is)
- eerlijke handel: goede arbeidsvoorwaarden bij de producent

Om dit te waarborgen gebruiken we de produkten eerst zelf, of laten we ze testen en reviewen door een testteam. Waar mogelijk zullen we onderzoek doen naar de producent. Wanneer we iets niet te weten komen zetten we het er eerlijk bij, want eerlijk is eerlijk: wij verkopen geen bullshit.

Door deze werkwijze kunnen we 3 maanden garantie geven op ieder product dat we verkopen. Dit heeft echter wel een prijs; omdat we scherp verkopen kunnen we geen geld terugstorten bij retouren. Wel geven we vouchers/waardebonnen bij eventuele retouren en zijn de verzendkosten van een nieuwe verzending voor onze rekening.