Geekalot draait het om.

Wij van Geekalot willen een winkel hebben om graag in terug te komen.

Dat doen we door produkten te verkopen waar we zelf blij van worden op een manier waar we ons zelf prettig bij zouden voelen.

Dat betekent:

-Happy YOU, Happy WE
-Eerlijke handel, eerlijke prijs
-Gastvrijheid en Service
-Gewoon goede produkten

Om dit te bereiken draaien we een aantal dingen om: 

Lage prijzen, eerlijke prijzen: geen fictieve product waarde!

Eigenlijk een nieuwe vorm van Fair-Trade, maar dan uitgegaan van de klant. Van ieder product waar voldoende vraag naar is wordt de verkoop prijs opgeknipt in 4 delen: inkoopprijs, branding/handling/voorraad, verzending en marge. Wij beoordelen per product waar daadwerkelijk bespaard kan worden, zonder dat dit de kwaliteit van het product negatief beïnvloed. Dit betekent dus ook onze eigen marge!

Marge

De marges worden berekend per transactie, in plaats van per verkocht product. Hierdoor kunnen we bij hogere volumes hele hoge produktkortingen geven. Dit is wel zo eerlijk.

Voor een aantal (slijtage-, mode- en trendgevoelige) produkten kunnen hierdoor interessante abonnementskortingen gegeven worden, die de verkoopprijs kunnen laten zakken tussen de 25 en 50% van de reguliere marktprijs!

Ook te koop

De hoek 'ook te koop' bevat nieuwe produkten van verschillend pluimage in lage volumes. Hierdoor is het inkooprisico beperkt en kunnen we de prijzen laag houden. Dit betekent voor jou dat je hier een breed en steeds veranderend assortiment nieuwe produkten kunt vinden voor een hele redelijke prijs. Van populaire produkten wordt het assortiment uitgebreid.